fleet-management

Управление на автопарка

Дейността на HERTZ България не обхваща само Rent A Car услугите.

Мисията на компанията е отдадена на определена цел – да помага на своите клиенти-фирми да управляват автопарка си възможно най-лесно, с минимални управленски и оперативни разходи. Като наши клиенти, вие трябва да сте убедени, че ние сме експерти в това, което правим.

Ние можем да управляваме вашия фирмен автопарк сигурно и адекватно, предлагайки ви решения, свързани с всичко, което се отнася за правилното управление на вашите автомобили.

Управлявайки автопарк от 1600 автомобила (чрез услугите Оперативен лизинг и Управление на автопарк), нашата компания предоставя пълен пакет от услуги, притежава „ноу-хау” и финансов ресурс, с които да осъществи всеки проект, свързан с управлението на фирмения автопарк.

Наши клиенти са както водещи международни организации в областите информатика и компютърни технологии, промишленост, финанси, фармацевтика, логистика и транспорт, сектора на услугите, така и редица добре познати български компании.

Независимо от обема на вашия автопарк, ние ще се погрижим за неговото правилно управление. Поради обема на автомобилите, които купуваме, финансираме, управляваме и поддържаме, ние можем да получим значителна отстъпка при покупката на всеки нов автомобил и по този начин да спестим финансови средства на нашите клиенти. Това оказва директно влияние върху стойността на месечната вноска, която можем да ви предложим, като я намалява драстично.

Нашите служители са висококвалифицирани и притежават необходимите знания и умения, с които да ви помогнат по всички въпроси касаещи управлението на вашият фирмен автопарк. Те ще ви предложат всичко, от което имате нужда - бързо, персонално и професионално.

Ние ще изслушаме всеки въпрос, свързан с вашите фирмени автомобили, ще го обсъдим с вас и ще ви предоставим навременни и качествени решения, базирани на дългогодишния ни опит в областта на Оперативния лизинг.

HERTZ Lease България може да предостави на вашата компания всяко възможно решение за вашия автопарк, чрез услугите, които предлагаме:

  1. Оперативен лизинг, с пълен набор от услуги за нови автомобили по ваш избор.
  2. Широка гама услуги, свързани с Управлението на вашия съществуващ автопарк.
  3. Гъвкави решения, свързани с услугата „Изкупуване и Продажба” на вашите налични автомобили.

За повече информация, моля погледнете нашата електронна брошура или вижте нашите специални оферти.Може да се свържете с нашите консултанти на тел. 02/439 02 25 или на електронен адрес: LTR@hertz.bg.

Прочети повече Затвори
Грешка